Koop nu ons nieuwe fotoboek

  • Untitled photo
  • Untitled photo

Stadsbiografie Brussel is een collectief van fotografen die gebeten zijn door de stad. Sommigen hebben een grondige technische opleiding achter de rug. Anderen doen hun kennis op gedurende de “Stadsbiografie- sessies”. Door hun foto’s week na week samen te bespreken in het G.C. De Markten, bouwen de leden ervaring op. Om die fotografische blik nog te verruimen wordt ook het werk van bekende fotografen van vroeger en nu geanalyseerd. In het weekend trekt het collectief er in groep op uit om het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, zijn bewoners en bezoekers beter in beeld te brengen. Zo divers als deze boeiende stad is, zo verschillend zijn de fotografen. Ieder zijn stijl, ieder zijn kijk op Brussel. Dat resulteert in tentoonstellingen, in talrijke illustraties van publieke of half-publieke publicaties en websites, en nu in de tweede editie van dit fotoboek.

wie - fotografen

Selma Verbert, Rose Vandepitte, Piet Deslé, Patricia Grobben, Maxim Van den Bossche, Luc Auwaerts, Katrien Colenbie, Jochem Oomen, Herman Sleebus, Herman Genbrugge, Godfried Meesters, Fabienne Claes, Diederik Boomputte, Danielle Antonis, Carla Desmet, Birgit Theunissen, Bert Boogaerts en Anne Pailhes.

waar

Via de boekhandels:

Passa Porta, Antoine Dansaertstraat 46 te 1000 Brussel

Standaard Boekhandel, Anspachlaan 28 te 1000 Brussel

Via het secretariaat van GC De Markten, Oude Graanmarkt 5 te 1000 Brussel.

Of gewoon via ons.

hoeveel

Het boek kost € 15 via de bovenstaande adressen.

Onze foto's in het cultuurbeleidsplan

Untitled photo

wat

Wij leverden beeldmateriaal voor het Cultuurbeleidsplan Horizon2020-25 van de Stad Brussel.

waar

In een brochure, geprint en online.

wanneer

Najaar 2020.

wie

Maxim Van den Bossche, Piet Deslé, Herman Sleebus, Katrien Colenbie, Rose Vandepitte, Luc Auwaerts, Patsy Magerman, Guido Van Breedam, Selma Verbert, Carla Desmet, Godfried Meesters, Herman Genbrugge en Birgit Theunissen. 

Meer info: klik hier.

Powered by SmugMug Owner Log In